Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

  1. Általános

    A(z) Pizza Mare Bt. (székhely: 2143 Kistarcsa, Eperjesi út 34.; levelezési cím: 2143 Kistarcsa, Eperjesi út 34., e-mail: pizzzamare@gmail.com , telefonszám: +36 70 614 4901, a továbbiakban: PIZZA MARE BT.) elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. PIZZA MARE BT. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

    PIZZA MARE BT. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a jelen adatkezelési tájékoztatóban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárások szerint kezel.

    Jelen nyilatkozat tájékoztatást ad arra vonatkozóan, hogy PIZZA MARE BT. milyen adatokat tart nyilván, és azokat miként használja fel weboldalán keresztül.

    Megtudhatja, hogyan tudja ellenőrizni ezen adatok pontosságát, és miképp kérheti azok törlését PIZZA MARE BT. nyilvántartásából. Tájékoztatjuk, hogy webhelyünk legtöbb oldalát megtekintheti anélkül is, hogy bármiféle személyes adatot szolgáltatna. Webhelyünkön azonban ügyfélkapcsolat céljából szükséges lehet az Ön, mint adott gazdálkodó, költségvetési, avagy társadalmi szervezet kapcsolattartójának regisztrációjára és azonosítására. Jelen nyilatkozat kizárólag PIZZA MARE BT. weboldalaira vonatkozik más oldalakra átkattintva, harmadik fél által üzemeltetett hivatkozásokkal elérhető internetes oldalakra nem.

    Amennyiben Ön szerződött ügyfelünk vagy ügyfelünk kapcsolattartója, úgy a szerződéses együttműködés keretében történő személyes adatok kezeléséről „PIZZA MARE BT. Adatkezelési Nyilatkozat Ügyfelek részére” című szerződés-mellékletünk nyújt részletes tájékoztatót.

    1. Fogalmak

      • „személyes adat”: azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;
      • „adatkezelés”: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;
      • „az adatkezelés korlátozása”: a tárolt személyes adatok megjelölése jövőbeli kezelésük korlátozása céljából;
      • „adatkezelő”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja;
      • „adatfeldolgozó”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel;
      • „harmadik fél”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel, az adatfeldolgozóval vagy azokkal a személyekkel, akik az adatkezelő vagy adatfeldolgozó közvetlen irányítása alatt a személyes adatok kezelésére felhatalmazást kaptak;
      • „az érintett hozzájárulása”: az érintett akaratának önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez;
      • „adatvédelmi incidens”: a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi.
  2. PIZZA MARE BT. által gyűjtött és kezelt adatok

    Jelen szakasz információt nyújt Önnek arról, hogyan gyűjtjük, használjuk, és osztjuk meg harmadik féllel az Ön személyes és egyéb adatait.

      1. Adatkezeléseink

        Az egyes adatkezeléseink során az alábbi általános szabályok szerint járunk el:

        • Az adatkezelés időtartama mindig a konkrét felhasználói cél függvénye, de az adatokat haladéktalanul törölni kell, ha az eredetileg kitűzött cél már megvalósult (és egyéb jogi akadálya nincsen). Az adatkezeléshez történő hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja. Amennyiben a törlésnek jogszabályi akadálya nincs, ez esetben adatai törlésre kerülnek.
        • A felhasználó adatkezelési hozzájárulását (önkéntes hozzájárulás esetén) a weboldalon található és kifejezetten erre szolgáló üres checkbox szándékos kipipálásával teheti meg.
        • Ön kérelmezheti PIZZA MARE BT.-tól az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
        • Ön bármely időpontban visszavonhatja az adatkezelési hozzájárulását, de ez nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.
        • Ön jogosult arra, hogy kérésére PIZZA MARE BT. indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse, illetve kiegészítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat.
        • Ön jogosult arra, hogy kérésére PIZZA MARE BT. indokolatlan késedelem nélkül törölje az Önre vonatkozó pontatlan személyes adatokat, PIZZA MARE BT. pedig köteles arra, hogy az Önre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje, amennyiben az adatkezelésnek nincs más jogalapja.
        • A személyes adatok módosítása vagy törlése kezdeményezhető e-mailben, telefonon vagy a jelen tájékoztatóban megadott bármely elérhetőségi lehetőségen.
        • Ön élhet a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának és a bírósághoz fordulás jogával.

    Az adatkezelés megnevezése, leírása és célja

    Weboldalon történő automatikus regisztráció

    Az adatkezelés célja, hogy az adatkezelő a weboldal működtetése során többletszolgáltatást nyújthasson és kapcsolatba lépjen/léphessen Önnel.

    Érintettek köre

    A weboldalon megrendelést leadó felhasználók.

    Az adatkezelés jogalapja

    Az Ön hozzájárulása.

    A kezelt adatok köre és célja

    azonosító

    azonosítás

    e-mail cím

    azonosítás, kapcsolattartás

    telefonszám

    azonosítás, kapcsolattartás

    szállítási / számlázási név és cím

    azonosítás, kapcsolattartás, számlázás

    regisztráció időpontja

    technikai információs művelet

    Az adatkezelés időtartama és az adatok törlése

    Az adatkezelés a hozzájárulás visszavonását követő 3 hónapig történik. Az adatkezeléshez történő hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja a kapcsolattartási e-mail címre küldött levélben. Jogos érdekből még ezt követő 6 hónapig tárolható az adat.

    Kik férhetnek hozzá a személyes adatokhoz?

    • az adatkezelő és alkalmazottai
    • adatfeldolgozók

    Az adatok tárolási módja

    elektronikus

    Az adatkezelés megnevezése, leírása és célja

    Termék megrendelése

    Az adatkezelés célja a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése többletszolgáltatás nyújtása, kapcsolatfelvétel, visszaigazoló e-mail küldése. Az Ön megrendelését csak akkor tudjuk teljesíteni, ha megadja szállítási és számlázási adatait, amelyek feltétlenül szükségesek a kapcsolattartás és számlázás miatt.

    Érintettek köre

    A weboldal azon regisztrált felhasználóinak képviselői, akik a weboldalról terméket rendelnek meg.

    Az adatkezelés jogalapja

    Az Ön hozzájárulása, név és cím esetén a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §, szerződés teljesítése

    A kezelt adatok köre és célja

    azonosító

    azonosítás

    e-mail cím

    azonosítás, kapcsolattartás

    név

    azonosítás, kapcsolattartás

    telefonszám

    azonosítás, kapcsolattartás

    szállítási és számlázási cím

    azonosítás, kapcsolattartás, számlázás

    Az adatkezelés időtartama és az adatok törlése

    Az adatkezelés jogszabályi előírás, illetve a hozzájárulás visszavonásáig történik.
    Az adatkezeléshez történő hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja a kapcsolattartási e-mail címre küldött levélben.
    Az adatok törlése az adatkezeléshez történő hozzájárulás visszavonásakor történik meg. Ön bármikor visszavonhatja az adatkezeléshez történő hozzájárulását a kapcsolattartási e-mail címre küldött levélben. A számlázási adatok törlése jogszabályi előírás szerint történhet meg (8 év).
    A személyes adatok módosítása vagy törlése kezdeményezhető e-mailben, telefonon vagy levélben a fentebb megadott elérhetőségi lehetőségeken.

    Kik férhetnek hozzá a személyes adatokhoz?

    • az adatkezelő és alkalmazottai
    • az adatfeldolgozók

    Az adatok tárolási módja

    elektronikus

     



    1. Adatfeldolgozás

      Adatkezelőként a tevékenységük ellátásához a jelen tájékoztatóban is (lentebb) megjelölt adatfeldolgozókat veszünk igénybe. Az adatfeldolgozók önálló döntést nem hoznak, kizárólag az adatkezelővel kötött szerződés és az adatkezelő utasításai szerint jogosultak eljárni. Az adatfeldolgozók a GDPR szerinti adatkezelésről és feldolgozásról nyilatkozatot tesznek az Adatkezelők részére és az adatkezelő ellenőrzi a tevékenységüket. Az adatfeldolgozók további adatfeldolgozó igénybe vételére kizárólag az adatkezelő előzetes hozzájárulásával jogosultak.

      1. WEB tárhely üzemeltető

        PIZZA MARE BT. a Weblap üzemeltetése céljából üzemeltetőt, mint adatfeldolgozót vesz igénybe, aki a központi szerver üzemeltetését, karbantartását, fejlesztését végzi és a kezelésében lévő szerveren kerülnek elhelyezésre a Felhasználó által megadott személyes adatok.

      2. HONLAP fejlesztő

        PIZZA MARE BT. a Weblap üzemeltetése céljából fejlesztőt, mint adatfeldolgozót vesz igénybe, aki a honlap karbantartását, fejlesztését végzi és a kezelésében lévő web térhelyen kerülnek elhelyezésre a Felhasználó által megadott személyes adatok.
        Cégnév: Simon Zoltán e.v.
        Székhely címe: 3300 Eger, Sertekapu u. 41.
        E-mail: simon.zoltan@weblaptuning.hu
        Adószám: 67582673-2-30
        Képviseli: Simon Zoltán

      Az Adatkezelő az alábbi társaságok részére végez adattovábbítást:

      1. Éttermi adminisztrációs szoftver üzemeltetője

        PIZZA MARE BT. az étterem hatékony üzemeltetése céljából saját számítógépére telepített éttermi adminisztrációs szoftvert futtat, melyeken tárolja a telefonon, személyesen és weben leadott megrendelők fentebb felsorolt személyes adatait.
        Cégnév: Pizzaprogram Ltd.
        Székhely címe: N1 7GU London, United Kingdom
        E-mail: info@pizzaprogram.hu
        Cégjegyzékszám: 8292815
        Képviseli: Szakmári László

  • Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek

    1. Az adatkezelés irányelvei

      PIZZA MARE BT. kijelenti, hogy az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint végzi a személyes adatok kezelését és betartja a vonatkozó jogszabályok előírásait, különös figyelemmel az alábbiakra:

      • A személyes adatok kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett számára átlátható módon kell végezni (jogszerűség, tisztességes eljárás és átláthatóság elve).
      • A személyes adatok gyűjtése csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból történhet (célhoz kötöttség).
      • A személyes adatok kezelésének célja megfelelő és releváns legyen, és csak a szükséges mértékű lehet (adattakarékosság elve).
      • A személyes adatoknak pontosnak és naprakésznek kell lenniük. A pontatlan személyes adatokat haladéktalanul törölni kell (pontosság elve).
      • A személyes adatok tárolásának olyan formában kell történnie, hogy az érintettek azonosítását csak szükséges ideig tegye lehetővé. A személyes adatok ennél hosszabb ideig történő tárolására csak akkor kerülhet sor, ha a tárolás közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból történik (korlátozott tárolhatóság elve).
      • A személyes adatok kezelését oly módon kell végezni, hogy megfelelő technikai vagy szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítva legyen a személyes adatok megfelelő biztonsága, az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy károsodásával szembeni védelmet is ideértve (integritás és bizalmas jelleg elve).

      Az adatvédelem elveit minden azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó információ esetében alkalmazni kell.

    2. Tájékoztatáshoz való jog

      Érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni PIZZA MARE BT. által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról. PIZZA MARE BT. az érintett kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait.

      PIZZA MARE BT. a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

      Az érintett bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel PIZZA MARE BT. munkatársához fordulhat a lent megjelölt elérhetőségeken keresztül.

    3. Helyesbítés és törlés

      Az érintett bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni az alább megjelölt elérhetőségek valamelyikén.

      PIZZA MARE BT. a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat PIZZA MARE BT. a szükséges időtartamig megőrzi.

      Az érintett kérheti továbbá, adatainak zárolását. PIZZA MARE BT. zárolja a személyes adatot, ha az érintett ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

      A helyesbítésről, a zárolásról és a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították kivéve, ha ez lehetetlennek bizonyul, vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.

      az érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

    4. Tiltakozás adatkezelés ellen

      Az érintett tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen. PIZZA MARE BT. a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

    5. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőség

      Az Ön által tapasztalt jogellenes adatkezelés esetén értesítse cégünket, így lehetőség nyílik arra, hogy rövid időn belül helyreálljon a jogszerű állapot. Az Ön érdekében mindent megteszünk, hogy a vázolt probléma megoldódjon.

      Amennyiben az Ön megítélése szerint a jogszerű állapot nem állítható helyre, értesítse erről a hatóságot az alábbi elérhetőségeken:

      Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
      Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
      Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
      Telefon: +36 (1) 391-1400
      Fax: +36 (1) 391-1410
      E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
      URL: https://naih.hu
      Koordináták: É 47°30'56''; K 18°59'57''

      Ön a jogainak megsértése esetén bírósághoz is fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. A pert - választása szerint - a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes törvényszék előtt is megindíthatja.

  • A személyes adatok tárolásának módja, az adatkezelés biztonsága

    PIZZA MARE BT. számítástechnikai rendszerei és más adatmegőrzési helyei a székhelyén, valamint a vonatkozó szerverein találhatók meg.

    PIZZA MARE BT. a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:

    • csak az arra feljogosítottak számára hozzáférhető;
    • hitelessége és hitelesítése biztosított;
    • változatlansága igazolható;
    • a jogosulatlan hozzáférés ellen védett

    legyen.

    PIZZA MARE BT. az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

    PIZZA MARE BT. a technika mindenkori fejlettségére tekintettel olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.

    Tájékoztatjuk ugyanakkor az érintetteket, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek, protokolltól (e-mail, web, ftp, stb.) függetlenül sérülékenyek az olyan hálózati fenyegetésekkel szemben, amelyek tisztességtelen tevékenységre, szerződés vitatására, vagy az információ felfedésére, módosítására vezetnek. Az ilyen fenyegetésektől megvédendő PIZZA MARE BT. megtesz minden tőle elvárható óvintézkedést.

    Ha egy esetlegesen bekövetkező adatvédelmi incidens PIZZA MARE BT. rendszerén belül valószínűsíthetően magas kockázattal jár a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve, az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatja az érintettet az adatvédelmi incidensről.

    1. Sütik - cookie – k, analitika

      A www.webetterem.hu weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t – azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küld a Szolgáltató a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezeket a cookie-kat csak egyes aloldalak látogatása esetén küldjük el a látogató számítógépére, tehát ezekben csak az adott aloldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk, semmilyen más információt nem.

      Az így elküldött cookie-k felhasználása a következő: a külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a Felhasználó korábban már látogatást tett PIZZA MARE BT. webhelyein.

      Amennyiben a Felhasználó nem szeretné, hogy a Google vagy más szolgáltatók a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítsen böngészőjébe egy blokkoló kiegészítőt.

      A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben

      • hogyan lehet letiltani a cookie-kat,
      • hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy
      • hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
      • hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

      Honlapjaink működése és működtetése során Google Analytics alkalmazást veszünk igénybe. A Google Analytics belső cookie-k (sütik) alapján állít össze jelentést ügyfelei részére a weblap felhasználóinak szokásairól.

      A weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google az információkat arra használja, hogy kiértékelje, hogyan használják a felhasználók a honlapot. További szolgáltatásként a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készít weboldal üzemeltetőjének részére, hogy az további szolgáltatásokat teljesíthessen. Az adatokat a Google szerverei kódolt formátumban tárolják, hogy megnehezítsék és elejét vegyék az adatokkal való visszaélésnek.

      A Google Analytics letiltása az alábbiak szerint történhet (idézet az oldalról):

      Azok a webhelyfelhasználók, akik nem szeretnék, hogy a Google Analytics JavaScript jelentést készítsen az adataikról, telepíthetik a Google Analytics letiltó böngészőbővítményét. A bővítmény megtiltja a Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, és dc.js) számára, hogy információkat küldjön a Google Analytics rendszernek. A böngészőbővítmény a legtöbb újabb böngészőben használható. A Google Analytics letiltó böngészőbővítménye nem akadályozza meg az adatküldést maga a webhely és más internetes elemzési szolgáltatások részére. ( https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu )

      A Google adatvédelmi irányelvei: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

      Az adatok felhasználásával és védelmével kapcsolatos információk részletesen a fenti hivatkozásokon érhetők el.

      Adatvédelem részletesen: https://static.googleusercontent.com/media/www.google.com/hu//intl/hu/policies/privacy/google_privacy_policy_hu.pdf

  • Adatvédelmi incidens

    Adatvédelmi incidens esetén azt bejelentjük a felügyeleti hatóságnak a tudomásszerzéstől számított 72 órán belül. Amennyiben azt a jogszabály előírja, valamennyi érintett felhasználót is tájékoztatjuk az incidensről.

  • Ügyfélkapcsolat

    Amennyiben cégünkkel, adatkezelésünkkel vagy szolgáltatásaink igénybevétele során észrevétele, kérdése, problémája van, a honlapunkon megtalálható elérhetőségeken kapcsolatba léphet velünk.

    1. Elérhetőségek

      Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

      Név: Pizza Mare Bt.
      Levelezési cím: 2143 Kistarcsa, Eperjesi út 34.
      Email: pizzzamare@gmail.com
      Telefonszám: +36 70 614 4901

  • Egyéb

    Cégünk fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót az érintettek értesítése mellett egyoldalúan módosítsa.

    Cégünk a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely érintett e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást.

    Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a nyomozó hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik a Pizza Mare Bt.-t.

  • Eger, 2020. szeptember 1.